logoPaperFlies
In het nieuws / dealing-van-vliegtuigtickets-slaat-aan-paperflies-breidt-uit

'Dealing' van vliegtuigtickets slaat aan, PaperFlies breidt uit

AMSTERDAM, De vorige maand gelanceerde deal-methode voor het verkopen van vliegtuigtickets blijkt goed te bevallen. Reiswebsite PaperFlies heeft vanaf vandaag het aanbod van één naar drie aanbiedingen ('deals') per dag uitgebreid. Daardoor kan de reiziger nu uit meer bestemmingen kiezen.

PaperFlies is een “dagelijkse deal website” die speciaal is ontwikkeld voor de verkoop van losse vliegtickets. De deal bestaat uit een bestemming, bijvoorbeeld Los Angeles, en een prijs, bijvoorbeeld 499 euro. In het aanbod ligt vast: de bestemming, de prijs en de vliegmaatschappij. Voor datum en tijd kan de reiziger kiezen uit meerdere opties. Het aanbod is drie dagen geldig. Op de homepage van PaperFlies is het in één oogopslag te zien en een klokje geeft aan hoelang het nog geldig is. Het aanbieden van losse vliegtickets op deze manier werd wereldwijd nog niet eerder zo gedaan.

Dankzij de uitbreiding verschijnt er nu elke dag een nieuwe aanbieding op de homepage en zijn er daarnaast nog twee anderen geldig met een kortere looptijd van 2 of 1 dag. Zo heeft PaperFlies op elk gegeven moment drie boekbare aanbiedingen.

“Nu er altijd drie aanbiedingen te boeken zijn verwachten we nog meer interesse vanuit de markt. De reiziger krijgt meer tijd om bijvoorbeeld vrij te vragen van werk of een accommodatie te regelen. We zien dit als een belangrijke uitbreiding om het platform te laten groeien”, aldus Bob Stolk, één van de oprichters.

Door in te schrijven op de PaperFlies nieuwsbrief weten geinteresseerde reizigers direct wanneer hun bestemming in de aanbieding is en kunnen ze binnen 72 uur toeslaan.

Vliegen buiten Europa voordeliger

PaperFlies realiseert de deals direct bij de vliegtuigmaatschappijen. Door de unieke manier van boeken en de marketingwaarde voor de vliegtuigmaatschappij worden er hoge kortingspercentages gerealiseerd. Vooral vliegen buiten Europa wordt aantrekkelijker, de meerderheid van de deals heeft dan ook een bestemming buiten Europa. PaperFlies werkt samen met 15 vliegtuigmaatschappijen en biedt deals aan naar bestemmingen over de hele wereld.

Over PaperFlies.com

PaperFlies is opgericht door twee jonge ondernemers Bob Stolk en Jens Steenhuis die nieuwe mogelijkheden zagen in de toch enigszins verouderde vliegreisbranche. "Wij zijn de eerste speler in de markt die op deze manier vliegtickets aanbiedt. Het werd tijd voor een innovatief websiteconcept met een andere insteek. Het dagelijkse dealsegment zag een grote groei de laatste jaren. We konden niet geloven dat er nog geen dealwebsite was die zich specialiseerde in losse vliegtickets. Elke dag wordt er één interessante bestemming gepresenteerd, welke direct tegen één zeer aantrekkelijke prijs boekbaar is", aldus Jens.

De prijs is per persoon en vanaf €