logoPaperFlies
In het nieuws / nieuwkomer-paperflies-introduceert-eerste-daily-deal-website-voor-vliegtickets

Nieuwkomer PaperFlies.com introduceert eerste daily deal website voor vliegtickets

De Amsterdamse start-up PaperFlies lanceert 28 november een website voor vliegticketdeals, die elke dag in het teken staat van één nieuwe droombestemming. Een wereldprimeur, waardoor de flexibele reiziger honderden euro’s bespaart.

Wereldwijd de primeur

PaperFlies is een “dagelijkse deal website” die speciaal is ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. De homepage staat volledig in het teken van de deal en binnen één oogopslag weet je wat de aanbieding inhoud. De achtergrond van de site veranderd elke dag mee met de bestemming, een inspiratie voor de reiziger. Het aanbieden van losse tickets op deze manier is wereldwijd nog niet eerder gezien.

‘In navolging van succesvolle daily dealwebsites, een zeer uniek en leuk concept’

  • Mourad Elhaj, Royal Jordanian

Vliegen buiten Europa toegankelijker

PaperFlies realiseert de deals direct bij de vliegtuigmaatschappijen. Door deze unieke manier van boeken en de marketingwaarde voor de vliegtuigmaatschappij kunnen er hoge kortingspercentages worden gerealiseerd. Vooral vliegen buiten Europa wordt aantrekkelijker, de meerderheid van de deals heeft dan ook een bestemming buiten Europa. PaperFlies werkt samen met 15 vliegtuigmaatschappijen en biedt deals aan naar bestemmingen over de gehele wereld.

Over PaperFlies

PaperFlies is opgericht door twee jonge ondernemers Bob Stolk en Jens Steenhuis die nieuwe mogelijkheden zagen in de toch enigszins verouderde vliegtuigindustrie. "Wij zijn de eerste speler in de markt die op deze manier vliegtickets gaat aanbieden. Het werd tijd voor een innovatief websiteconcept met een andere insteek. Het dagelijkse dealsegment zag een grote groei de laatste jaren. We konden niet geloven dat er nog geen dealwebsite was die zich specialiseerde in losse vliegtickets. Elke dag wordt er één interessante bestemming gepresenteerd welke direct tegen één zeer aantrekkelijke prijs boekbaar is." Aldus Jens.

De prijs is per persoon en vanaf €