logoPaperFlies
In het nieuws / paperflies-lanceert-inspiratie-functie-vliegtickets-zoeken-op-wereldkaart

PaperFlies lanceert inspiratie functie: vliegtickets zoeken op wereldkaart

Op de website van de Amsterdamse startup PaperFlies, kan je vanaf vandaag naar een wereldkaart navigeren waarop de beste vliegticket tarieven voor elke bestemming te vinden zijn. Op deze manier wordt de bezoeker geïnspireerd tot het verbreden van zijn horizon.

Door voor een vertrek luchthaven te kiezen zijn de laagste tarieven naar meer dan 200 bestemmingen zichtbaar op de kaart. De kaart maakt het eenvoudig om bestemmingen te vergelijken, de prijs voor een vliegticket naar New York en Tokyo is in één oogopslag tegen elkaar af te wegen.

De functie is vooral bedoelt voor mensen die op vakantie willen maar geen bestemming in gedachten hebben. Op basis van de ingevoerde reisdata worden de bestemmingen en de beste prijzen voorgesteld. Klikken op de prijs geeft extra details over de reis en de mogelijkheid om de vlucht te boeken.

Mede-oprichter Bob Stolk: “De wereld was nog nooit zo klein, je voelt je net een ontdekkingsreiziger als je de kaart gebruikt. De nieuwe functie is speciaal ontwikkeld om mensen te inspireren en te laten zien dat vliegtickets vaak niet zo duur zijn als men denkt.”

Over PaperFlies

Reiszoekmachine PaperFlies filtert dagelijks duizenden reisaanbiedingen om de beste vliegticketprijzen en pakketreizen aan te bieden. Meer dan 1100 reiswebsites zijn inmiddels aangesloten bij het platform, waardoor de consument gebruik kan maken van het beste aanbod van het internet.

www.paperflies.com

De prijs is per persoon en vanaf €