logoPaperFlies
In het nieuws / vliegtickets-zoeken-naar-meerdere-bestemmingen-met-een-zoekopdracht

Vliegtickets zoeken naar meerdere bestemmingen met één zoekopdracht

De zoekfunctie maakt het mogelijk om niet naar 1 bestemming (b.v. JFK) maar naar meerdere bestemmingen (b.v. JFK, BCN, RIO) tegelijk te zoeken. Daarmee is PaperFlies de eerste vliegticketwebsite die een alternatief biedt voor de klassieke zoekbox die slechts uit één keuzemogelijkheid bestaat.

Een goede prijsvergelijking maken voor meerdere bestemmingen is met de huidige manier van zoeken naar vliegtickets tijdrovend en omslachtig. Door de beperkte mogelijkheden van de klassieke zoekbox, moet de gebruiker voor iedere bestemming een aparte zoekopdracht starten. Vanaf heden is het niet langer nodig om bijvoorbeeld alle luchthavens in Thailand één voor één af te zoeken voor de goedkoopste ticketprijs.

“Door de eenvoudige vergelijkingsmogelijkheid besparen we de reiziger tijd en geld. We vinden de vliegticketprijzen voor meerdere bestemmingen in minder dan 20 seconden. De reiziger kan in één oogopslag vergelijken en de bestemming kiezen die het voordeligst is.” – Jens Steenhuis, medeoprichter.

Met deze nieuwe zoekfunctie kan de gebruiker tot 10 bestemmingen invoeren in één zoekopdracht. Vervolgens worden de vliegticketprijzen voor de gekozen bestemmingen op een overzichtspagina getoond. Een grote verandering in een branche waar zoekopdrachten al bijna vijftien jaar op dezelfde, eenzijdige manier worden uitgevoerd.

De prijs is per persoon en vanaf €