logoPaperFlies
In het nieuws / vliegticketsite-paperflies-breidt-uit-met-6-dagelijkse-pakketreizen

Vliegticketsite PaperFlies breidt uit met 6 dagelijkse pakketreizen

AMS. 23-09-2015. Vanaf vandaag zet PaperFlies dagelijks de 6 meest uitzonderlijk geprijsde pakketreizen van het web in één overzicht. De nieuwe ‘Getaways’ richten zich op stedentrips en verre vakanties.

De oplossing voor reislustige koopjesjagers

De reisexperts zoeken dagelijks naar de meest opwindende reisaanbiedingen. Dat kan een vakantie naar IJsland zijn inclusief orka’s spotten, of een een vliegticket naar de Malediven inclusief verblijf op een luxe resort. De pakketten bestaan altijd uit een vlucht plus hotel. Bij het zoeken worden de prijs en kwaliteit van de reis zorgvuldig tegen elkaar afgewogen.

‘Alleen als beide factoren uitstekend zijn brengen we het aanbod onder de aandacht. PaperFlies draait daarmee het zoekproces om. Laat de beste prijs je bestemming bepalen.’ Aldus mede-oprichter Jens Steenhuis.

Snelle groei

Al meer dan 100 000 reizigers maken gebruik van de dagelijkse selectie vliegticket aanbiedingen van PaperFlies. Pakketreizen is een logische volgende stap om het aanbod aantrekkelijker te maken voor een grotere doelgroep. De inkomsten komen voort uit het affiliate model.

De prijs is per persoon en vanaf €