Reisgids / Ibiza

Reisgids

Ibiza

Ibiza, hip & trendy

IbizaDit eiland staat alom bekend als het eiland van de hippies. Naast deze cultuur die over heel Ibiza te vinden is, worden hier het hele jaar door de beste feestjes georganiseerd.

In de jaren '60 begonnen de eerste hippies uit Europa de mooie stranden van Ibiza te ontdekken. Deze sfeer kun je nog steeds goed proeven in de noordelijke steden San Carlos, San Juan en San Miguel. Weinig toeristen ontdekken deze plekken, maar het is echt een aanrader: hier vind je het originele Ibiza waar de tijd heeft stilgestaan.
Ibiza is de geboorteplaats van de rave en het zuiden van Ibiza is dan ook het paradijs voor de feestganger. Hier vind je de beroemdste nachtclubs en bars van Spanje. Ibiza Stad is het centrum van het feestgedruis en een 'must-see'. Geniet van dit trendy gebied en de vele hippe festivals en feesten.
Ibiza het eiland van 'Peace, Love and Parties'!
Met een huurauto of een scooter kun je op eigen initiatief de leuke beachclubs, concept stores en natuur verkennen. Langs de kust vind je veel wandelpaden, bossen en rustige baaitjes. Het is wel aan te raden om je route enigszins uit te stippelen aangezien sommige bezienswaardigheden redelijk verstopt liggen.
Top 3 activiteiten in Ibiza
1Door de Zee met een Sea Scooter
Leer hoe je moet zwemmen met een BladeFish Sea Scooter. Met dit krachtige mechanisme zwem je super snel door het water! Hou je vast aan de handgrepen en stuur de BladeFish in de richting waar je heen wilt zwemmen.
2Ibiza jacht en Speedboat
Wat is er nou heerlijker dan Ibiza vanaf het water te beleven. Met je favoriete muziek uit de speakers geniet je van het prachtige weer.
3Vliegen boven het water
Altijd al een keer willen vliegen? Dit kan met het huren van een flyboard!
Zie alle activiteiten
Wist je dat?
Het agrotoerisme steeds groter wordt in Ibiza? Je verblijft dan op een boerderij en helpt tijdens je verblijf de boer met het bijhouden van zijn land.
Ibiza dankzij de grote hippiescene het eiland van 'Peace and Love' genoemd wordt?
Er op heel Ibiza slechts 100.000 mensen wonen?
Boek vliegtickets naar IbizaVind eenvoudig het goedkoopste vliegticket naar Ibiza. Wij vergelijken 1200+ vliegticket websites in één zoekopdracht.
vanaf
naar
IBZ
Ibiza
okt 28
zondag 2018
nov 7
woensdag 2018
1 Reiziger - economy
zoeken
Vliegticket deals naar Ibiza ontvangen?De beste reisdeals naar Ibiza direct in je mailbox.
Share this guide
De prijs is per persoon en vanaf €