logoPaperFlies

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Algemeen
Veelgestelde vragen / Algemeen

Wat is PaperFlies?

PaperFlies is een online reisbureau gevestigd in Amsterdam. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij de beste reisaanbiedingen van het internet in één oogopslag weet te vinden. Bij ons kun je terecht voor vliegticket aanbiedingen, pakketreizen, of de beste prijs voor je ideale hotel.

Waarom zou ik gebruik maken van PaperFlies?

Omdat wij 1143 reiswebsites vergelijken, grote kans dus dat je de goedkoopste reisaanbiedingen bij ons gaat vinden. Daarnaast proberen wij de markt zo transparant mogelijk te maken door de beste vliegticket en -pakketreizen te verzamelen en in één handig overzicht te zetten.

Ik heb bij jullie een reis geboekt, maar ik heb nog geen bevestiging/ticket ontvangen?

PaperFlies is een reisvergelijker en geen verkoper, daarom kun je niet bij ons boeken. Neem contact op met de website waar je hebt geboekt. Zij beschikken over de details van je boeking en kunnen je verder helpen.

Waarom zou ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief belanden de beste aanbiedingen als eerste in jouw inbox. Zo ben je nooit te laat met boeken en altijd op de hoogte van de scherpste tarieven.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de PaperFlies nieuwsbrief?

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik mij afmelden?

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan de nieuwsbrief zelf. Je kunt ook een email sturen naar klantenservice@PaperFlies.com dan zorgen we er persoonlijk voor dat je uitgeschreven wordt.

Kan ik via jullie een hotel boeken?

Ja. PaperFlies vergelijkt meer dan 900 hotelwebsites in één zoekopdracht. Gebruik het kopje 'Hotels' in het hoofdmenu om naar hotels te zoeken.

Vragen per product

Staat je vraag er niet tussen?Neem contact op
De prijs is per persoon en vanaf €