logoPaperFlies

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Pakketreizen
Veelgestelde vragen / Pakketreizen

Wat zijn Getaways precies?

Getaways zijn onze pakketreizen, meestal gaat het om een vliegticket en een hotel, maar het kan ook om een vliegticket en een camper gaan, lees de aanbieding dus goed. Elke dag hebben we 6 nieuwe dagaanbiedingen, dus ben je op zoek naar een leuke reis, hou dan elke dag onze aanbiedingen in de gaten.

Wat is het verschil tussen 'wanneer reizen' en 'reisperiode' bij de getaways?

In de 'wanneer reizen' optie wordt vermeld wat de goedkoopste maand is om op reis te gaan. De optie 'reisperiode' houdt in van wanneer tot wanneer de reis te boeken is, ongeacht de prijs.

Ik zoek een leuke strandvakantie, hebben jullie een overzicht van alle strandvakanties?

PaperFlies heeft alle Getaways opgedeeld in verschillende thema’s. onder andere 'strandvakanties', maar ook 'stedentrip', 'all-inclusive', 'wintersport' en nog veel meer. De thema's zijn te vinden op de Getaways pagina.

De prijs van de reis komt niet overeen met de prijs op de website van de aanbieder, hoe komt dit?

Omdat PaperFlies een vergelijkingssite is, zijn wij afhankelijk van de prijsupdates van de reisagent. Ondanks dat wij proberen onze site zo actueel mogelijk te houden kan het voorkomen dat de prijzen op onze website niet altijd corresponderen met de prijzen van de aanbieder.

Zijn de getaways ook voor 1 persoon te boeken in plaats van 2 of meer personen?

PaperFlies biedt over het algemeen alleen pakketreizen aan voor 2 of meerdere personen. Echter is het vaak wel mogelijk om tegen een meerprijs (eenpersoonstoeslag) de reis voor één persoon te boeken. Deze informatie is te vinden op de website van de desbetreffende reisagent.

Vragen per product

Staat je vraag er niet tussen?Neem contact op
De prijs is per persoon en vanaf €