Vliegtickets / Rome

Vliegtickets

Rome

Vergelijk vliegtickets naar Rome

Vind eenvoudig goedkope vliegtickets naar Rome. Wij vergelijken 1200+ vliegticket websites zodat jij supersnel de goedkoopste vliegtickets ontdekt.

Wij vergelijken miljoenen vluchten om voor jou het goedkoopste vliegticket te vinden
vanaf
naar
FCO
Rome
okt 28
zondag 2018
nov 7
woensdag 2018
1 Reiziger - economy
zoeken
Vlieg goedkoop naar Rome
In Rome heb je het idee dat je loopt door een levend museum. Door de hele stad vind je de meest prachtige en historische gebouwen. Een vlucht naar Rome duurt maar 2 en een half uur. Je komt aan op luchthavens Ciampino - G. B. Pastine International Airport (CIA), Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO) of Rome Urbe Airport (LIRU) Rome heeft zoveel bezienswaardigheden dat je eigenlijk aan een week niet genoeg hebt. Veel mensen bezoeken de stad dan ook meerdere keren in hun leven. Het imposante Colosseum waarbij je door middel van een (audio)tour de gladiatoren en dierengevechten zo weer voor kan stellen. Het prachtig grote Pantheon, de Trevifonteinen, Piazza Navona en de Spaanse Trappen, zijn bouwwerken die je zeker een keer in je leven gezien moet hebben. Wandel een dag naar de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad en beklim de ronde koepel voor een waanzinnig uitzicht over het Sint-Pietersplein en de tuinen van de paus. Loop door het uitgestrekte Vaticaanse museum met binnenin de Sixtijnse kapel. Op de terugweg loop je langs de Engelenbrug en de Engelenburcht. In de middag drink je koffie in de oude Joodse Ghetto en in de avond ga je naar één van de vele betaalbare restaurants in de leuke wijk Trastevere. Vliegtickets naar deze mooie stad vind je via Paperflies. Met een vliegticketaanbieding laat je je vervoeren naar deze prachtige 'Eeuwige Stad'.
Vliegticket Rome
Ben jij op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rome? Zoek niet verder! PaperFlies vergelijkt meer dan duizend vliegticket websites in één zoekopdracht, je hebt dus direct een compleet overzicht van alle vliegticket prijzen. Zo hoef je zelf dus niet alle vliegticket websites apart af te gaan, dit scheelt een hoop zoekwerk. Daarnaast helpen we je graag met het vinden van je ideale ticket naar Rome, we laten je bijvoorbeeld zien op welke andere dagen het goedkoper is om te vliegen met behulp van onze prijskalenders. Ook kun je onze filters gebruiken om eenvoudig het perfecte vliegticket te vinden.
Ontdek de stad van de liefde: Rome
Boek een vliegticket naar het romantische Rome en ontdek waarom iedereen verliefd is op deze stad. Met een ticket naar Rome kun je onder andere het volgende ontdekken:
1. Het Collosseum
Van alle bezienswaardigheden is het Collosseum toch wel het meest bekend en daarom hoort het ook thuis op jou to do-list in Rome. Het indrukwekkende amfitheater wordt ook wel gezien als hét symbool van de stad. Vroeger werden hier voorstellingen gegeven die georganiseerd werden door keizers en er werden veel gevechten gehouden door gladiatoren. Het Collosseum is het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk en werd in 2007 gekozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen.
2. De Trevi fontein
Wanneer je in Rome bent, kan een bezoekje aan de Trevi fontein niet ontbreken. Het is de grootste en bekendste fontein van Rome. Je vindt deze indrukwekkende fontein op de Piazza di Trevi. De fontein is 26 meter hoog en 22 meter breed en is ontworpen door Nicola Salvi. Een traditie is om een muntje met je rechterhand in het water te gooien, terwijl je met je rug er naar toe staat. Volgens de mythe zul je dan terugkeren naar de Eeuwige Stad.
3. Michelangelo
Michelangelo is een van de beroemste kunsternaars ter wereld. Hij was schilder, beeldhouwer, architect én dichter. Hij heeft veel tijd doorgebracht in Rome en heeft daar ook veel werken nagelaten. Een aantal bekende werken die je hier zult vinden zijn: De David van Michelangelo, De Sixtijnse Kapel, Bibliotheek Medicea Laurenziana, Mozes en nog veel meer. Het maakt niet uit waar je in de stad loopt, je zult overal wel ontwerpen van deze kunstenaar tegenkomen.
Lees onze reisgids over Rome
Vliegticket deals naar Rome ontvangen?De beste reisdeals naar Rome direct in je mailbox.
Deel deze reisgids van Rome
De prijs is per persoon en vanaf €